Industrijska primjena

Nove visokoprecizne mjerne ćelije PR 55, PR 58 i PR 79

četvrtak, 16.11.2023. - 10:00

Mjerne ćelije LC serije, iz asortimana tvrtke Minebea Intec, vodećeg svjetskog proizvođača industrijskih tehnologija za vaganje i inspekciju, pružaju najpreciznije rezultate vaganja. Minebea Intec sada je upotpunila ovu seriju proizvoda s dvije nove single-point mjerne ćelije PR 55 i PR 58, kao i beam mjernom ćelijom PR 79. Ove visokokvalitetne mjerne ćelije od nehrđajućeg čelika nude pouzdano rješenje za zahtjevne procese vaganja u industrijskim okruženjima te su certificirane prema međunarodnim standardima OIML, NTEP, ATEX i IECEx.

Bilo da se radi o prehrambenoj, kemijskoj, poljoprivrednoj ili građevinskoj industriji, single-point i beam mjerne ćelije igraju odlučujuću ulogu u raznim primjenama - poput vaganja spremnika ili silosa za optimizaciju procesa doziranja i punjenja, za kontrolu razine, u strojarstvu ili kao integrirana komponenta kontrolnih vaga i platformskih vaga.

Mjerne ćelije serije LC kreću se od jednostavnih aluminijskih mjernih ćelija kao što je PR 43 do hermetički zavarenih varijanti kao što je nova PR 55 mjerna ćelija s Y-vrijednošću do 25 000 za visoko precizne primjene. Nova LC Nito PR 79 mjerna ćelija s razinama opterećenja od 91 kg do 5 t, može se koristiti ne samo za platformske vage, već i za vaganje spremnika.

Naše mjerne ćelije impresioniraju kvalitetom i dugim vijekom trajanja. Nedavno smo uspjeli dodatno poboljšati našu produktivnost ulaganjem u proizvodnju, kako bi kupcima omogućili brže rokove isporuke.

Yannick Salzmann, Product Manager za procese i proizvode za vaganje

Mjerne ćelije razvijene u suradnji s MinebeaMitsumi

Minebea Intec blisko je surađivala sa svojom matičnom tvrtkom MinebeaMitsumi u razvoju i proizvodnji mjernih ćelija serije LC. MinebeaMitsumi Group je japanska korporacija koja kotira na burzi s preko 92.000 zaposlenika diljem svijeta sa sjedištem u Tokiju. Tvrtka je aktivna u raznim industrijama i proizvodi, između ostalog, visoko precizne proizvodne dijelove kao što su kuglični ležajevi ili motori. Suradnjom na ovom projektu obje su strane uspjele optimalno iskoristiti svoje kompetencije. Partnerstvo jamči visoku kvalitetu i pouzdanost mjernih ćelija.

Zajedno s MinebeaMitsumi, ponosni smo što nudimo visokokvalitetne mjerne ćelije koje zadovoljavaju potrebe naših kupaca.

Yannick Salzmann

Minebea nudi sveobuhvatno savjetovanje i usluge

U Minebea Intec kupci dobivaju visokokvalitetna rješenja za vaganje i pregled kao što su nove mjerne ćelije. Tvrtka također nudi sveobuhvatno savjetovanje i kvalitetnu uslugu. Uz mjerne ćelije, asortiman proizvoda uključuje platformske vage visoke rezolucije, kontrolne vagedetektore metala i X-ray sustave, sustave za etiketiranje i intuitivna softverska rješenja.

Pratimo kupce kroz cijeli proces od ulaza sirovina do plasiranja finalnog proizvoda. Sretni smo što možemo odgovoriti na individualne zahtjeve naših klijenata. Naš iskusni tim stoji na raspolaganju za pronalaženje najboljeg mogućeg načina za realizaciju zahtjevnih procesa vaganja u industrijskom okruženju.

Yannick Salzmann

Vaganje silosa i spremnika

Minebea Intec nudi čitav niz komponenata za vaganje bilo koje vrste posuda ili silosa, od vrlo malih procesnih spremnika do izuzetno velikih vanjskih silosa.

Preuzmite brošuru Minebea Intec mjernih ćelija